Güvenlik önlemleri, tehlikeli malların taşınmasıyla ilgili her şirketin güvenlik ve kalite yönetim sisteminin vazgeçilmezi olmalıdır. ADR Bölüm 1.10’un emniyet planı genel gereksinimleri zorunludur.
ADR Bölüm 1.10 bakımından güvenlik; kişileri, mülkleri veya çevreyi tehlikeye sokabilecek tehlikeli malların çalınmasını veya kötüye kullanımını en aza indirgemek için alınması gereken önlemler veya önlemleri ifade eder. 1.10.1 Genel hükümler 1.10.1.1 Tehlikeli malları taşımakla yükümlü olan herkes, bu Bölümde belirtilen tehlikeli malların taşınmasıyla ilgili güvenlik gereksinimlerini, sorumluluklarıyla orantılı olarak dikkate almalıdır. İlgi her kişi tehlikeli malların yanlış kullanım potansiyelinin farkında olmalıdır. Herkes kendi mevzuatını şirket organizasyonlarındaki sorumluluklarına uygun olarak gözlemlemek zorundadır. Tehlikeli malların taşınması esnasında geçici depolama terminalleri, geçici depolama alanları, araç depoları ve yanaşma alanları düzgün şekilde güvence altına alınmalı, iyi aydınlatılmış olmalıdır. ADR 1.10 bölümünde belirtilen ciddi sonuçlara sebebiyet verebilecek tehlikeli mallar için hazırlanan emniyet planı ULUS TMGD çalışma kadrosu tarafından titizlikle hazırlanmaktadır.
ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme)
Çevre Danışmanlık
Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
KKDİK Danışmanlığı
Su ve Atıksu Arıtma Sistemleri Projelendirme, İnşaa ve İşletme Hizmetleri
Eğitim
Çevresel ve Sosyal Etki Değerlendirme (ÇSED) Mühendislik Hizmetleri
Kalite Yönetim Sistemi Danışmanlığı
Diğer Hizmetlerimiz
Firmamız ULUS ÇEVRE 2013 yılında İstanbul’da kurulmuş olup, kurulduğu yıldan bugüne Çevre Mevzuatı kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinde yer alan tesis ve ilgili faaliyetlerine çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.
Her türlü talebiniz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz: Yeşil OSB / D Sınıfı Atıksu Arıtma Tesisi
Her türlü talebiniz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz: Yeşil OSB / D Sınıfı Atıksu Arıtma Tesisi